Thursday, October 16, 2008

Pose-Selepas raye

da laama gile aku tak ride (write) pronounceable

life mcm biase..lepas raya ni....
kalau masa bulan pose.....kena pose....pas terawih rride....syokkk gilerrrr. tak sabar nak tunggu ari jumaat.

tapi bile da lepas raya ni..serba serbi malas
nak buat keje pon sama...

so buat masa ni... ni je yg aku dapat tulis..sebab aku rasa sgt malas.
rasa mcm nak gi umrah jerrr.... aku tgk family aku baru balik..rasa mcm syok lak....

2 comments:

Laracroft74 said...

nampak sangat belum ada mood lagi nk update blog..tak pe..engine still kat gear 1 lagi...nnt dah lama2 naik gear, mood pun dtgle balik....

mr.beskal said...

Shark jgn lama sngt break, nnt hilang momentum lagi malas nak mula...

Bnyk kawan2 sy yg berenti kayuh sbb lama sngt take a break.

Anyway nnt ada masa moh lerrr kita kayuh sesamer..hehehe